Étrend Zsírégetés Izomfejlesztés

Utolsó kommentek

  • Kukkmukk: akkor én most elmegyek kocogni. :) első nap. :D (2013.05.25. 17:38) Tanulj meg kocogni!
  • Nadiee: Kedves Csaba! Kis korom óta elég sportosak a lábaim, de nem igazán szeretem, mert emiatt elég vast... (2013.04.07. 01:04) A futás tempója
  • lidike83: Kedves Mindenki:)Egy kérdésem lenne,futás közben megfájdul a sípcsontom:( Mitől lehet? Válaszokat ... (2013.03.01. 19:41) Tanulj meg kocogni!
  • f. Attila: Örülök hogy van egy oldal ami ilyen precízen foglalkozik ezzel a témával. Gratulálok hozzá! Olvast... (2013.01.25. 18:03) Lazítás, nyújtás - stretching
  • Bajnóczi Vajk: Neeem az semmiképp nem szeretnék lenni, csak a sulyomnak megfelelően kidolgozott férfitestet szere... (2013.01.15. 16:12) Lazítás, nyújtás - stretching
  • Utolsó 20

Friss topikok

Twitter

Twitter üzeneteim

    kövess Twitteren

    Címkék

    aerobic (1) akadémia (1) aktív nyújtás (1) alkohol (1) aminosav (1) anyagcsere (1) barna rizs (1) bmr (1) bőrredő (2) borsó (1) comb (1) diéta (7) durum (1) edzés (1) életmód (13) eszenciális (1) étel (1) ételek (1) étrend (1) excel (1) fehérje (4) fehérje forrás (1) felülés (1) feszítés (1) fogyókúra (3) futás (5) futópad (1) gépek (1) glikémiás index (1) glukozamin (1) golf (1) görkorcsolyázás (1) gyakorlat (1) háj (2) hamburger (1) hát (1) helyi zsírégetés (1) heroin (1) hobby (1) hús (1) izom (3) izomcsoport (1) izometriás (1) izomfejlesztés (1) izomzat (1) joghurt (1) junk food (2) kalcium (1) kalória (4) kalóriatartalom (1) kalória tábla (1) kardio (1) kardio gépek (1) karmunka (1) kávé (1) kefír (1) kerékpározás (1) kick box (1) kiegészítő (1) kiegészítők (1) klub (1) kockás has (1) kocogás (5) koffein (1) komplex (1) krumpli (1) láb (1) lazítás (1) lbm (1) lenmag (1) lépcsőzés (1) lépcsőző gép (1) lumbágó (1) máj (1) makronutriens (1) marhahús (1) mell (1) mérés (1) multivitamin (1) napló (1) nyújtás (2) olaj (1) oxigén (2) paprika (1) paradicsom (1) passzív nyújtás (1) pnf (1) proprioceptív neuromuszkuláris facilitáció (1) pulzus (2) pumpálás (1) ragu (1) regeneráció (1) relaxáció (1) retek (1) sajt (2) sport (10) step aerobic (1) stretching (1) súlyzózás (3) sütemény (1) szálkásítás (1) szénhidrát (4) szobakerékpár (1) szoftver (1) táplálék (1) taurin (1) tea (1) tej (1) tempó (1) testedzés (1) testsúly (3) testzsír (1) tészta (1) tévhit (2) tippek (1) tojás (1) túrázás (1) túró (1) uborka (1) úszás (1) városliget (1) vasárnap (1) vércukor (1) vitamin (2) zöld (1) zöldbab (1) zöldség (1) zsír (3) zsírégetés (4) zsírképződés (1) zsírpárnák (2) zsírsav (1) zsírszövet (1) Címkefelhő

    Kedvenc ételeim

    2009.02.07. 00:27 - Hahn Csaba

    Címkék: étel diéta tojás krumpli máj hús zöldség paradicsom paprika uborka sajt tészta marhahús zöldbab ragu borsó retek barna rizs durum

    Diétáim során az alábbi egyszerű, de finom ételeket szoktam elkészíteni. Az egyszerű diétás étrend összeállításáról többet is olvashatsz honlapomon.

    Alap egytálétel: zöldséges ragu

    Főtt barnarizshez vagy durum-tésztához keverjünk párolt (mirelit) borsót, kukoricát, lencsét, zöldbabot, vagy ezek keverékét, vagy más vegyes zöldségkeveréket. Ha nincs kedvünk párolni, konzerv is lehet, bár annak a tápértéke kisebb. Fűszerezhetjük (pl. vegeta, bors, só), persze jobb, ha ezt nem visszük túlzásba. Ez a zöldséges rizs magában is ehető, 100 grammja 100-150 kcal közötti értékű a zöldségektől függően. Ezután tetszés szerint keverhetünk hozzá főtt tojást, csirke- vagy pulyka húst, májat, zúzát, vagy ezek keverékét, amelyet előzetesen kevés olajon megpároltunk, vagy pörköltszerűen elkészítettünk. Ha nincs kedvünk főzni, öntsünk hozzá egy tonhal, vagy tőkehalmáj konzervet. Egy ilyen étel 100 grammja 100-tól 200 kcal-ig változik, tehát egy tányérnyi normál adag 3-400 kalóriát tesz ki, ami éppen megfelelő egy étkezésre. Kis műanyag dobozban a munkahelyre is magunkkal vihetünk egy-egy adagot tízóraira, vagy uzsonnára.

    Rakott ételek:

    Hajában főtt krumpli vagy főtt durum-tészta és főtt tojás, füstölt-főtt pulykacomb, főtt húsmaradék, pörkölt darált marhahús, párolt zöldbab, savanyú káposzta, vöröshagyma, vagy akár kevés kolbász felhasználásával, tetszőlegesen variált rétegezésével és szögletes jénai edényben való kisütésével olyan ételt kapunk, ami praktikusan szeletelhető, megfelelő nagyságú adagokra vágható. Az egyes rétegeket és a tetejét tojással (és esetleg durum-liszttel) elkevert sovány tejföllel, vagy kefírrel locsoljuk meg, a tetejére sovány sajtot is reszelhetünk. Sütőben lefedve 30-40 percet kell sütni.

    Szendvicsek:

    Két szelet barna kenyér közé sonkafelvágottat, körözöttet, sovány sajtot, főtt tojás karikát, hal-, vagy tőkehalmáj-krémet, vagy ezek kombinációját rakjuk. Tehetünk bele retket, uborkát, paprikát, paradicsomot, póréhagymát is. Ha a sonkásat nagyon száraznak találjuk, a kenyeret megkenhetjük olyan margarinnal, amin fel van tüntetve, hogy sok benne a telítetlen zsírsav, és nem tartalmaz transz-zsírsavakat (pl. Flóra). Egy ilyen szendvics 200-250 kcal körül van.

     

    Honlapja nem termel bevételt?

    Hahn Consulting - A honlap menedzser

    Ne mondja, hogy nincs is honlapja!

    A bejegyzés trackback címe:

    https://testformazas.blog.hu/api/trackback/id/tr59927753

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.